loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Kurşun Göreve Başladı

...
19 Şubat 2021 - Cuma

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, görevi bir önceki ilçe başkanı Hüseyin Cevahiroğlu'ndan devraldı.

AK Parti Sarıyer 7. Olağan Kongresi'nde, İlçe Başkanı seçilen Halil İbrahim Kurşun, yönetim kurulu ile birlikte Sarıyer İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı ve resmen görevine başladı. Daha sonra AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığında önceki İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ile Halil İbrahim Çelik biraraya gelerek görev devir teslim yaptılar. 
Başkan Kurşun ilk açıklamasında "Kendi tabiri ile veda değil, davaya vefa için bugüne dek olduğu gibi bugün de teşkilatımızın yanında olan Hüseyin  Cevahiroğlu başkanımıza emekleri için ayrı, her zamanki nezaketi için ayrı teşekkür ederim." dedi.      
AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun kimdir?
Halil İbrahim Kurşun; 1978 Sarıyer doğumlu olup aslen Sivaslı'dır. Sarıyer Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nun ardından İmam Hatip Lisesi, İlahiyat Fakültesi, İktisat Fakültesi-Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olarak, İbn Haldun Üniversitesi İşletme alanında yüksek lisans yaptı.
Refah Partisi Gençlik Kollarında başladığı siyasi çalışmalarını, AK Parti'nin kurulmasıyla birlikte AK Parti çatısı altında sürdürdü. Sarıyer'in yanı sıra, birçok il ve ilçenin Seçim Koordinasyon Merkezinde aktif görev aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yönetici olarak görev almış olan Halil İbrahim Kurşun, hafız ve eski profesyonel voleybolcudur.
İnşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde yönetici olan Kurşun, evli ve 3 çocuk babasıdır.